En cake pop er en en lille rund kage som ser ud som en slikkepind.
Chokoladekage blandet med Callebaut chokolade og revet marcipan hvorefter de dyppes i Callebaut chokolade og dekoreres med farvet sukker og eventuelt tema dekorationer.
En sukkersmåkage eller sukkerkiks er en småkage, hvor hovedingredienserne er sukker, mel, smør, æg, og vanilje. Vi anvender sirup i vores sugar cookies for at give en bedre smag og pyntes derefter med marcipan.
Ved bryllup kan monogram printes på småkagen og evt. anvendes som en lille gave til dine gæster de kan tage med hjem.
En mousse består af blandt andet gelatine og flødeskum, hvilket også er med til at give denne dessert en lethed.
Vi anvender kun oksegelatine og har mange både syrlige og søde mousser at vælge imellem.
Vores signatur vanilje muffin med citron smag som minder meget om den danske citronmåne
Toppet af med lækker citron smørcreme og pyntet efter tema
Historien og oprindelsen bag denne kage stammer fra skuespillerinden Sarah Bernhardt, som havde et særligt godt øje til en makron med chokoladetrøffel og chokolade.
Hjemmebagt mandelbund med Callebaut chokolade trøffel og overtrykket med ægte belgisk chokolade.
Madeleine eller petite madeleine er en traditionel lille kage fra Commercy og Liverdun, to kommuner i Lorraine-regionen i det nordøstlige Frankrig.
Madeleiner er meget små svampekager med en karakteristisk skallignende form, der er opnået ved at blive bagt i pander med skalformede fordybninger.
Send en uforpligtende mail via denne kontaktformular. Bemærk at ingen bestilling er foretaget føre dette bekræftes via mail.
Ved bestilling har du du læst og godkendt vores vilkår som du kan læse her
Copyright © Alle rettigheder forbeholdes