Den hemmelige ingrediens i bagning er altid

KÆRLIGHED.

Træt af den traditionelle bryllupskage og stå tilbage med en masse rester efter festen....


Bestil vores VIP bryllupsbuket med op til 80 cupcakes* eller opstillet "MR & MRS" cupcake "buket"*

*VIP Bryllupsbuketten kan laves med 30, 37, 52, 61, 70 eller 80 cupcakes. Mindre buketter kan laves ved siden af så vi rammer antal gæster til din fest. 

"Mr. & Mrs." indeholder totalt 51 stk. cupcakes.

Tapas 

*hvis du ønsker 4-5 minis pr. person anbefaler vi at du bestiller 2/3 antal portioner ud fra antal gæster. f.eks. ved 60 personer, bestilles der tapas til 40.

Ønskes kun 3-4 minis pr. gæst bestiller du halvt så mange portioner som antallet af gæster.

Tapas Menu

Cake Pop


En cake pop er en en lille rund kage som ser ud som en slikkepind.


Chokoladekage blandet med Callebaut chokolade og revet marcipan  hvorefter de dyppes i Callebaut chokolade og dekoreres med farvet sukker og eventuelt tema dekorationer.

Sugar Cookie


En sukkersmåkage eller sukkerkiks er en småkage, hvor hovedingredienserne er sukker, mel, smør, æg, og vanilje. Vi anvender sirup i vores sugar cookies for at give en bedre smag og pyntes derefter med marcipan.

Ved bryllup kan monogram printes på småkagen og evt. anvendes som en lille gave til dine gæster de kan tage med hjem.

Fransk Macaron


En macaron en meget sprød og luftig småkage, der i det væsentligste består af sukker, mandler og æggehvide.


Fyld med hvid Callebaut ganache med frugtfyld som f.eks mango eller blåbær eller for chokolade elsker en mørk chokoladeganache.

Mousse Shot


En mousse består af blandt andet gelatine og flødeskum, hvilket også er med til at give denne dessert en lethed.


Vi anvender kun oksegelatine og har mange både syrlige og søde mousser at vælge imellem. 

Mini Muffin


Vores signatur vanilje muffin med citron smag som minder meget om den danske citronmåne

Toppet af med lækker citron smørcreme og pyntet efter tema

Sarah Bernhard


Historien og oprindelsen bag denne kage stammer fra skuespillerinden Sarah Bernhardt, som havde et særligt godt øje til en makron med chokoladetrøffel og chokolade.

Hjemmebagt mandelbund med Callebaut chokolade trøffel og overtrykket med ægte belgisk chokolade.

Madeleine


Madeleine eller petite madeleine er en traditionel lille kage fra Commercy og Liverdun, to kommuner i Lorraine-regionen i det nordøstlige Frankrig.


Madeleiner er meget små svampekager med en karakteristisk skallignende form, der er opnået ved at blive bagt i pander med skalformede fordybninger.

Kontakt Bagte Buketter


Send en uforpligtende mail via denne kontaktformular. Bemærk at ingen bestilling er foretaget føre dette  bekræftes via mail.


Ved bestilling har du du læst og godkendt vores vilkår som du kan læse her